Épületburok

Az Épületburok iroda a hazai mérnöki tevékenységek között újdonságként jelent meg az adott feladat megoldását illetően. A tervezés során képviselt tudás és technológia megannyi új perspektívákat nyithat meg az ingatlanfejlesztők és építészek felé a merész, organikus vagy éppen szabad formákban megálmodott épületburok koncepciók megvalósításához. Az iroda a kezdeti éveiben különféle nemzetközi projekteken szerzett tapasztalatait immáron a hazai piacon is kamatoztatja.

A fiatalos és folyamatosan bővülő tervezői csapat tevékenysége magában foglalja az átszellőztetett és elemes homlokzati megoldások kiviteli- és gyártmányterveinek elkészítését is. Az iroda által nyújtott széleskörű és egyben innovatív szolgáltatásait egyedivé teszi a megrendelői és tervezői, valamint egyben gyártói elvárások magas szintű, 3D és BIM modellezéssel történő támogatása is többek között.

A fentieken túl kifejezetten büszkék vagyunk, hogy a FreeForm épületek burkolati tervezésében számottevő eredményeket értünk el, melyeket a parametrikus tervezési képességeink és megoldásaink tettek lehetővé. Mindamellett a tény, hogy elhivatottan keressük a tervezési folyamat automatizálásában rejlő lehetőségeket, is mindig többre és többre sarkall minket. Munkáink között olyan hangsúlyos és szignifikáns projektek szerepelnek, mint a Bjarke Ingels Group által tervezett Kistefos-i múzeum, a dániai KOGE összekötő gyaloghíd, az Ashgabat-i nemzetközi repülőtér vagy éppen a budapesti HUNGEXPO területén nemrég megvalósult Fogadóépület.

Portfóliónk viszont nem áll meg itt, további területekre is kiterjed, ezzel bővítve határainkat. Projektjeink között szerepel hasonlóképpen és egyebek mellett a különböző tervezések fémlemez fedéssel történő megvalósítása is. Ehhez kapcsolódóan a főbb és bemutatható referenciáinkat a budapesti Groupama Aréna és Puskás Ferenc Stadion, a moszkvai VTB Aréna, a Tashkent-i HUMO Arena, valamint a dunaszerdahelyi MOL Stadion alkotják.

A részletes és aprólékos tervezési munkáink során a teljesség igénye nélkül a REVIT+Dynamo, a Rhino+Grasshopper, az AutoCad, az ArchiCad, az Inventor, illetve a SolidWorks szoftvereket használjuk és alkalmazzuk.

Ismerje meg irodánkat számokban is:

  • 13+ országban megépült projekt
  • 18+ munkatárs
  • 6+ éve a piacon
  • 400000+ megépült négyzetméter felület

Lépjen velünk kapcsolatba