Építészet

Büszkék vagyunk rá, hogy Építész irodánk közel 20 éve alapult, és mind a mai napig velünk vannak alapító vagy kezdő években csatlakozott kollégák. Habár a létszámunk ez idő alatt 24 főre bővült, az összetartó, családias csapathangulatot mindmáig megtartottuk.

Az eltelt évtizedek során kiemelkedő mennyiségű ipari-, lakó- és kereskedelmi célú ingatlan tervezési munkáit végeztük el, sok esetben ’design and build’ módszertant alkalmazva.  Tervezési munkáink során egyedülálló ismereteket és gyakorlatot szereztünk a megbízóval és a kivitelezéssel nagyon szorosan együttműködő generál szemléletű, a szakágakat és a technológiai tervezést is koordináló tervezés területén. Számos projektben koncepció, építész design, valamint kivitelezés támogató tervezőként vettünk részt.  Széleskörű projekt tapasztalatunk felkészítette az irodánkat a hatékony és építési költségkereteken belüli tervezési feladatok elvégzésére. Kollégáink kivétel nélkül kivitelezői szemlélettel végzik el a tervezési feladatokat.

Otthonosan mozgunk az egyedi technológiákat igénylő ingatlanok tervezésében is (pl.: élelmiszer- és olajipar).  Csapatunk tagjai több területen rendelkeznek speciális építész tervezés támogató és kiegészítő szaktudással, melynek köszönhetően irodán belül vagyunk képesek kezelni a kihívást jelentő projekteket.

Kreatív építészeink és belsőépítészeink számos magyar és nemzetközi ingatlanfejlesztésben szereztek tapasztalatokat és értek el eredményeket. A projektportfóliónk számos angol nyelven zajló és kétnyelvű projektet is tartalmaz, rendszeresen dolgozunk idegen nyelvi környezetben, multikulturális csoportokban.

Büszkék vagyunk társirodáinkra, akikkel együtt generál szemléletű tervezési feladatokat végzünk. Megbízónknak különleges szakmai kapcsolatokon alapuló generáltervezést tudunk biztosítani az országos tekintetben kiemelkedő tudású acélszerkezet és épületburok tervező irodákkal való szoros együttműködésünkkel.

Elkötelezettek vagyunk a BIM alapú tervezés mellett, amihez legfőképp Archicad és Revit programokat használunk. Látványtervezési feladatokra kollégáink a Lumion és Studio Max programokat alkalmazzák. Élen járunk a parametrikus modellezési eszközök kutatásában, melynek köszönhetően komplex feladatokat tudunk leképezni magas tervi minőségben és jól behatárolt időintervallumban.

A teljesítményünk számokban:

  • 3 városban dolgoznak kollégáink
  • 10+ alkalmazott tervezői szoftverek száma
  • 10+ országhoz köthető referencia
  • 24 munkatárs
  • 20 éve a piacon
  • 2000+ projekt

Lépjen velünk kapcsolatba