Kétszer is a csúcson a BIM Tekla Awards átadón

Idén is pályáztunk egyik régóta tervben lévő és nagy reményekkel tarkított projektünkkel a BIM Tekla Awards-ra, ahol minden évben az építőipar területén lévő kiemelkedő szakértelmet díjazzák. Az egész csapat és a vezetőség nevében elmondhatom, hogy végtelenül büszkék vagyunk arra, hogy nem egy, hanem két kategóriában is minket szavaztak meg nyertesnek, amiket hálásan köszönünk is!

A BIM Tekla Awards már első megszervezése óta az építőipar Oscar-díjátadójának tekinthető. Különféle kritériumú kategóriákban hirdetik ki a győzteseket és egyben bocsátják közönségszavazásra is – így nem csupán egy a szakmában jártas és hatványozottan elismert zsűri nevezheti meg az adott év legjobbjait, de egyben a nézőközönség, a tisztelt hallgatóság is. Az előre lefektetett, szigorú és kategorikus szabályok, valamint kritériumok szerint a megpályázott projekteknek nem csupán az életciklusait, innovatív felhasználási módjait, a különböző résztvevő cégek együttműködését, illetve a konstruálhatóságát veszik figyelembe, de az egyediséget, a kreativitást és nem utolsó sorban a környezettudatosságot is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük azt a hírt, hogy az idei, 2021-es BIM Tekla Awards-on is nyertesként távozhattunk – méghozzá nem is egy, hanem két kategóriában díjazva. A régóta nagy becsben tartott és kitüntetett figyelemmel kísért Hungexpo F1 Fogadóépület tervünket és projektünket szavazták meg a legjobbnak a „Közérdekű Projektek” kategóriájában. Ehhez és a kategóriához kapcsolódóan pedig a közönségszavazást is sikerült megnyernünk. Mindkét elismerést és sikert végtelenül köszönjük a zsűritagoknak és a részt vevő közönségnek egyaránt!

A most november közepén megrendezendő Tekla Felhasználói Találkozó keretein belül pedig számot is adunk erről a projektünkről is. A hagyományosnak is nevezhető összejövetel – ahol a különféle BIM-es fejlesztéseket, a Tekla Structures újdonságait és a hazai Tekla BIM Awards nyertes projektjeit ismerhetjük meg. A november 11-én, a Danubius Helia Hotelben megszervezett Találkozón Kúr Dávid kollégánk tartott egy kisebb projektbemutatót, aminek keretein belül betekintést nyújtottunk a Hungexpo F1 Fogadóépület tervünkbe.

Még egyszer szeretnénk megköszönni a két kategóriában is nekünk ítélt első helyet, valamint ezzel kapcsolatban szeretnénk megragadni a szót, hogy a többi kategóriában jelölt és nyertes cégeknek, vállalkozásoknak is szívből gratuláljunk!

Számunkra az elismerés, hogy két kategóriában is első helyezettek lettünk, csak még inkább megerősítésként szolgál. Folyamatosan az új kihívásokat keressük, az olyan komplex projekteket, melyekkel fejlődhetünk, új ismereteket szerezhetünk és nem utolsó sorban a jövőt formálhatjuk velük.

Lépjen velünk kapcsolatba